ŞANLIURFA / SİVEREK - Şehit Mehmet Gözcü Ortaokulu

Şehit Mehmet Gözcü Ortaokulu

Hayriye Mah. Mevlana Celaleddin Rumi Bulvarı No137 Siverek/ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Ülkemizin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce e ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek için varız!
Ulaşım
Okulumuza ulaşım şehir içi minibüsleri ile sağlanmaktadır.47 numaralı şehir içi minibüsü okulumuzun önünden geçmektedir. 41 ve 45 numaralı minibüsler ise okulumuzun yaklaşık 300 metre yakınından geçmektedir.
Hayriye Mah. Mevlana Celaleddin Rumi Bulvarı No:167 Siverek/ŞANLIURFA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe Merkez okuludur. İlçe çarşısına 2km uzaklıktadır. Şanlıurfa Merkeze 97km uzaklıktadır. Diyarbakır Merkeze ise 85 km uzaklıktadır.